За повеќе информации поврзани со активности на ИДУС можете да не контактирате преку следната контакт форма.

Контактирајте не

Контактирајте не

ул. Добромир Хрс, 20а
Скопје, 1000, Република Македонија
email: contact.ursusspeleos@gmail.com
+38978409005